Christina Kortesis

christina kortesis
Senior Marketing Consultant Christina Kortesis heeft meer dan 15 jaar ervaring in marketing, promotie, events, sponsoring, interne en externe communicatie, direct mail, verkoop, online, campagnes en merkbeheer in zowel lokale als internationale markten. Christina is een ster in het spotten van nieuwe kansen voor een bedrijf en biedt waardevolle kennis en advies voor elke klant op zoek naar nieuwe bedrijfsmogelijkheden in de Aziatisch-Pacifische regio.

Christina heeft met verschillende klein tot middelgrote technologie en professionele dienst bedrijven samengewerkt. Haar rol binnen Marketing Eye behelst bedrijfsontwikkeling en marketing, een optelsom van ervaringen dat elk bedrijf waarmee ze samenwerkt ten goede komt. Ondersteund door een team van creatieve online technologie experts, garandeert Christina dat de kost effectieve marketing programma’s die zij ontwikkelt op één lijn liggen met de lead generation- en verkoop doelstellingen van elk individueel bedrijf.

Christina Kortesis haar expertise reiken tot de volgende gebieden:
  • Technologie
  • CRM
  • Transport
  • Professionele diensten
  • Telecommunicatie
Christina geeft leiding aan een team van getalenteerde marketeers van het Marketing Eye kantoor in Melbourne. Samen bieden zij marketing advies aan een paar van de meest snelgroeiende bedrijven in Australië.

Voor meer informatie hoe Christina Kortesis uw bedrijf verder kan helpen groeien kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op