Brandon Reviere

BrandonDe Art Director van Marketing Eye is een echte cool kid. Hij heeft niet alleen 200 paar sneakers, maar is ook een actieve Instagrammer en goed bekend op online platforms door zijn voorliefde om van alles en nog wat te ontwerpen. Brandon Reviere is als Art Director verantwoordelijk voor de artistieke insteek van meer dan 100 van onze klanten. Hij is gek op een goed merk, en kan als de beste uw merkverhaal beeldend maken door middel van afbeeldingen, diagrammen, info-graphics, en merk identiteit.

Zijn ervaring met illustreren, typografie, en graphic design geeft klanten een beeld van wat zij allemaal kunnen doen, in plaats van de mogelijkheden hun merk te resoneren met hun demografie te limiteren. Afgestudeerd aan de Art Institute of Atlanta is Brandon in staat om keer op keer innovatieve en leading graphic en media designs te leveren. Hij is expert op het gebied van logo design, merk ontwikkeling, print, advertenties, multimedia, sales deck presentaties, web design en signage.

Brandon begrijpt bedrijven en is in staat klanten een echte ‘Marketing Eye’ te bieden door middel van innovatie, creativiteit en design. Hij heeft gewerkt met veel verschillende klanten. Om echt te begrijpen hoe briljant hij is in het ontwerpen van merken – kijk hier.

Als u graag wilt dat Brandon u helpt met het ontwikkelen van uw brand story, dan kunt u contact met hem op nemen door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Neem contact met ons voor de mogelijkheden om Brandon uw klein- tot middelgrote bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen.

Neem contact op