Instap-Traject

We dagen de status quo uit en leveren op maat gemaakte marketing strategieën af die tegemoet komen aan de doelstellingen van uw bedrijf op het gebied van marketing. Elke strategie is gebaseerd op specifieke KPIs en ons marketing team richt zich op het waarborgen ervan.

Klanten doorgaan een online en persoonlijk instaptraject wat hen de mogelijkheid geeft om tot in detail te begrijpen hoe Marketing Eye werkt en waarom we de norm zetten voor marketing wereldwijd. Door middel van continue en aanhoudende verbetering van alle praktijken binnen de marketing.

Marketing Eye is meerdere malen erkend als één van de meest innovatieve en resultaatgerichte marketing bedrijven dat als doel heeft marketing oplossingen te bieden, ter wereld. We investeren veel in het verbeteren van de manier waarop we werken en de manier waarop we de beste resultaten behalen voor onze klanten.

Marketing Eye is continually recognised as one of the most innovative, results orientated marketing solution providers in the world. We invest heavily in improving the way we do marketing, and how to deliver better results for the
clients we work with.

Ons vele investeren in technologie is een baanbrekend voor de marketing industrie. Onze klanten kunnen onder andere zien:
  • Real-time werkschema’s – wie wanneer aan hun bedrijf werkt en wat ze doen
  • Hoe het beste samen te werken met Marketing Eye
  • De geleverde feedback voor al het voltooide werk
  • Al het lopende werk in de cloud vanaf de mobiele telefoon
  • Tips voor het trainen van hun interne administratie of marketing personeel met betrekking tot social media, public relations en administratie rond evenementen
  • Meer dan 12 marketing middelen die door klanten kunnen worden gedownload
  • Een volledige media-database
  • Maandelijks rapportages over hoe de tijd wordt besteed en de belangrijkste vorderingen
  • Aan welke projecten wordt gewerkt en de status ervan in real-time

De transparantie van Marketing Eye naar klanten toe verzekert hen ervan dat zij op de eerste plaats komen. Onze werknemers presteren op het hoogst denkbare niveau. De Marketing Eye applicatie is de eerste ter wereld die een platform biedt aan klanten waar zij al het gedane werk of rapportages kunnen ontvangen of training kunnen krijgen, met één klik op de knop.
Deze app is ontwikkeld om klanten inzicht te geven in wat we doen en ervoor te zorgen dat onze marketeers geen onnodige tijd besteden aan het doen van administratie dat ook geautomatiseerd kan worden, maar zich in plaats daarvan 100% kunnen richten op het leveren van marketing resultaten.

Neem contact op