Marketing Consulting

Marketing Eye is een vooraanstaand marketing bedrijf voor klein tot middelgrote bedrijven. Bij Marketing Eye Holland, helpen we deze bedrijven groeien door het ontwikkelen van gerichte marketing campagnes die op één lijn liggen met de bedrijfsdoelstellingen, voor een betaalbaar maandelijks tarief. 

Our model is simple. Vanaf slechts €2500 per maand kunt u een toegewijd marketing team tot uw beschikking hebben die nauw samenwerkt met uw bedrijf met betrekking tot marketing, media, markt educatie, technologie en social media. Als uw bedrijf geen marketing manager of toegewijde afdeling heeft, dan is Marketing Eye de oplossing voor u.

Ons unieke model voor uitbestede marketing
 

Uitbestede Marketing Afdeling

Senior Marketing
Manager

Graphic Designers, Web Ontwikkelaars
Content Schrijvers, Journalisten
Marketing Executives
 
 

Ontwikkeling van de
Marketing Strategy

Continue Effectieve 
Marketing Uitvoering

Wekelijkse Telefoongesprek
Wekelijkse Update van Voortgang
Maandelijkse Ontmoeting in Persoon


Marketing voor Kleine Bedrijven
Nog maar een paar jaar geleden was Marketing Eye een klein bedrijf, net als dat van u. We weten dat kleine bedrijven bijna nooit klein blijven. We zijn experts op het gebied van het creëren en implementeren van slimme marketing strategieën die hoge resultaten behalen. Wij geven u niet zo maar een marketing strategie om vervolgens zelf uit te voeren. On team van professionele marketeers, PR experts, en creatieve breinen werkt voor u om de voor uw op maat gemaakte strategie te implementeren en tot echte resultaten te laten leiden. 


Marketing voor Middelgrote Bedrijven
We begrijpen dat niet elk bedrijf een full-time marketing afdeling nodig heeft of kan betalen. Marketing Eye biedt een model dat middelgrote bedrijven een marketing team biedt gedurende 12 maanden voor maar €625 per week. We helpen uw bedrijf te laten groeien door het bieden van een complete marketing oplossing met dezelfde voordelen als grotere bedrijven, inclusief uw eigen Marketing Manager en toegang tot een team van marketeers, creatieve breinen en web experts.

Marketing voor Corporates
Corporate bedrijven zijn vaak op zoek naar experts om specifieke marketing campagnes te implementeren, marketing strategieën te herzien, of merkconcepten te vernieuwen met een out-of-the-box mindset. Corporates op zoek naar een 'marketing eye' van buitenaf, profiteren van onze extensieve corporate ervaring met betrekking tot lancering van nieuwe producten, interne marketing, nieuwsbrief beheer, en assistentie bij een te hoge marketing werkdruk. 

Marketing voor Start Ups
Wij kunnen u helpen om slim te starten, met een toegewijd team van professionele marketeers, PR experts en creatieve breinen die ervoor strijden uw bedrijf succesvol op de markt te brengen. Ons op maat gemaakte 3-maanden start-up marketing programma is inclusief logo ontwerp, website, een basis voor een marketing strategie met een lange termijn visie en een lead generation programma om uw bedrijf succesvol te lanceren.

Om uw eigen 'marketing eye' te krijgen en te profiteren van onze op maat gemaakte marketing oplossing, neem vandaag nog contact met ons op

Neem contact op