Lead Generation

We blijven up-to-date met de laatste leadgeneratie technologieën en techniek. Marketing Eye kan u helpen bij het identificeren van uw doelgroep en om de juiste boodschap en kanalen van communicatie te bepalen om u te verzekeren van een effectief verkoopmodel dat duurzame leadgeneratie oplevert.  

SEO en Digitale Marketing

Adwords, adverteren, bloggen en website backend management – onze SEO en digitale marketing oplossingen hebben allemaal één focuspunt - de connectie leggen tussen u en uw klanten.

Email en Directe Marketing

Marketing Eye maakt directe marketing een waardevol kanaal voor elk bedrijf door het aanbieden van een email template design, content management, en het deskundig ontwikkelen en uitvoeren van marketing campagnes.

Marketing Automation

Marketing Eye begrijpt de kracht en het voordeel dat marketing automation bedrijven biedt ten opzichte van de concurrent. Wij kunnen u assisteren om op een juiste manier gebruik te maken van marketing automation software bij verschillende lead generation campagnes, segmentatie, relatie marketing, cross-sell en up-sell, klantbehoud en marketing ROI meeting. 

Ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het implementeren van een effectief leadgeneratie programma door vandaag nog contact met ons op te nemen.

Neem contact op