Communicatie & PR

Bij Marketing Eye zijn al onze talentvolle content schrijvers, journalisten en taal geniën experts op het gebied van het opstellen van betekenisvolle communicatie. Wij brengen uw verhaal naar de mensen die het willen en moeten horen, via PR management, traditionele marketing kanalen of social media.

Social Media Management

Als social media expert zijnde, Marketing Eye staat in de Top 100 aan te raden marketeers om te volgen op Twitter in de V.S., met 52.000+ volgers en oprichtster Mellissah Smith heeft 5.300+ connecties op LinkedIn, ontwikkelen we een social media strategie en creëren we content om uw bedrijf te helpen bij het bouwen van een goede connectie met uw publiek op manieren die uw nooit voor mogelijk hield. Wij zijn gespecialiseerd in social media management voor verschillende platformen: Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Google+ en YouTube. zo We develop social media strategies and create content to help you build a connection with your audience in ways you never imagined. We specialise in social media management for the following platforms: Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Google+ and YouTube. #SocialMediaMarketing #opscheppen #leader

Public Relations Management

Een zorgvuldig geschreven persbericht gecombineerd met een persoonlijke follow-up kan uw bedrijf van waardevolle gratis media promotie voorzien.

Copywriting

Schrijven is niet zo maar een oefening. Het is een kunst. Onze talentvolle taal geniën brengen uw bedrijfsverhaal tot leven.

Blog management

Profiteer van de SEO en marktverbintenis voordelen die een blog uw bedrijf kan brengen, zonder het zware werk te hoeven doen. Wij beheren blogs op een professionele manier, waar we onder andere het formuleren van ideale onderwerpen, het creëren van goed geschreven, informatieve en boeiende blogs, en het beheren en plaatsen ervan onder verstaan.

Voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het implementeren van een goede communicatie strategie bel (...) of neem vandaag nog online contact met ons op.

Neem contact op