Branding

We creëren onvergetelijke, high-impact merken die aansluiten bij het publiek van onze klanten. Van merk strategie tot merk identiteit ontwikkeling, Marketing Eye kan u bij alles van dienst zijn.  

Creatief Design

Uw merk is een strategische asset voor de lange termijn die gebruikt wordt voor het creëren van associaties en verwachtingen. Marketing Eye heeft een ongeëvenaard design team die unieke en sterke logo's ontwerpen, kleurenschema's en fonts. Een sterk strategische benadering zorgt ervoor dat er een merk ontwikkeld kan worden die toegepast kan worden op alle verschillende klant-ontmoetingspunten zoals de website, multimedia, en verkoop materiaal van ansichtkaarten tot billboards.

Logo Design

Marketing Eye begrijpt dat het logo ontwerp krachtig moet zijn omdat dat het gezicht van uw bedrijf is, en omdat dat het visuele karakter aan uw bedrijf geeft waarmee de klant zich kan verbinden aan uw merk. Wij verzekeren u er van dat uw logo zo ontworpen wordt dat het alle waarden en unieke verkooppunten van uw bedrijf duidelijk overbrengt.

Brochure Design

Onze creatieve professionals zijn experts in het ontwerpen van brochures en ander marketingmateriaal voor zowel digitaal (web/email) als print. We begrijpen dat de presentatie belangrijk is en verzekeren u ervan dat het verhaal van uw merk duidelijk verteld wordt door middel van boeiend, innovatief en visueel uitgebalanceerd marketingmateriaal. 

Bedrijfsmateriaal 

Of het nu is dat bestaande materialen een opfrisbeurt in ontwerp kunnen gebruiken of dat de bedrijfsboodschap, richtlijnen, of key-berichtgeving in hun geheel nog ontworpen moeten worden, het team van Marketing Eye biedt u de meest getalenteerde en professionele individuen geheel tot u beschikking. Van presentaties, white papers, kantoorartikelen en visitekaartjes tot zowel print als digitale middelen, wij kunnen een consistent merk verhaal creëren op alle fronten. 

Bekijk ons portfolio voor enkele voorbeelden van ons werk design of neem contact op om uw wensen te bespreken.

Neem contact op