Items filtered by date: April 2017
“Slapen doe je maar als je dood bent.” Er wordt niets zo onderschat als een goede nachtrust. Dat waar ieder kind een strijd van maakt, en wat volgens mijn moeder altijd de oplossing was voor zo ongeveer alles. En daar zitten we dan, op de vrijdag na Koningsdag op kantoor, na een nacht (of 2) met te weinig slaap. Moet een keer kunnen.
Published in Guest Blog
Wednesday, 19 April 2017 23:03

Het Belang Van Een Goede Klantenservice

In een digitaliserende wereld zoals we die vandaag kennen is het ineens een vak op zich geworden om communicatie menselijk te houden. Ga bij jezelf maar na. Mail je een vraag naar de klantenservice van een bedrijf waarop je een antwoord krijgt waaruit blijkt dat het geautomatiseerd verzonden is en dan ook nog eens geen goed antwoord geeft op jouw vraag, dan wordt je daar niet blij van. Het voelt alsof je niet serieus genomen wordt, het is frustrerend, en je zal het waarschijnlijk niet snel vergeten.

Published in Marketing
Thursday, 13 April 2017 19:19

AdWords Gebruiken: Zo Doe Je Dat!

Er is een ontzettend slimme marketeer voor nodig om in het tegenwoordige digitale tijdperk een succesvolle campagne neer te zetten. Het plannen, lanceren en beheren van een campagne op een digitaal platform vergt zorgvuldigheid en is onvergelijkbaar met de traditionele manier van marketing. Een billboard plaatsen die aanslaat en onveranderd blijft tot de adverteertijd voorbij is vergt hele andere vaardigheden dan wanneer er gebruik wordt gemaakt van digitale advertenties.

AdWords zijn tegenwoordig onmisbaar als het gaat om het adverteren op een digitaal platform. Dat gezegd hebbende, is het op de juiste manier gebruik maken van AdWords wel van cruciaal belang voor elke markeer en elk bedrijf. Dit kan een campagne namelijk maken of breken.
Published in Marketing
Monday, 10 April 2017 18:30

Millennials Op De Werkvloer

Elke generatie staat bekend om een bepaald stereotype, maar geen één ervan komt ook maar enigszins in de buurt van wat andere generaties vinden van de millennials. Geen enkele andere generatie ontvangt zoveel kritiek. Marketing Eye kantoren draaien echter op werknemers veelal geboren in het millennial tijdperk.
Published in Marketing
Thursday, 06 April 2017 18:17

Marketing Eye Goes Dutch

I first came to the Netherlands in 1993 and it is a country that I have had the privilege of visiting more than 20 times.

When I opened my first marketing company, Insomnia, one of my first clients was Alcatel’s Genesys, and the President of the company back then lived in the Netherlands. He went on to own one of the most successful companies in Rotterdam, VANAD Group in the customer engagement sector.
Published in Marketing
Er is een spannende periode aangebroken op Europees gebied. Op dit moment wordt er druk getimmerd aan de weg voor Marketing Eye Nederland. De Nederlandse website is live, het marketingmateriaal bij de drukker, en bij deze is dit de eerste Nederlandse blog ooit. Een nieuwe markt waarin we nieuwe kansen bieden. 
Published in Marketing

Neem contact op