Items filtered by date: November 2017
“Mensen en machines – beide op zichzelf – zullen niet genoeg zijn om bedrijven te laten draaien in de komende eeuwen. De leidende bedrijven van morgen zullen de bedrijven zijn, die weten hoe ze deze twee effectief samen kunnen gebruiken.” – Accenture

Het zijn de vooruit denkende bedrijven die robots, automation software en technologieën gebruiken. Dit heeft geleidt tot een verhoging van hun productiviteit met meer dan 200%. Dit helpt bij het verklaren hoe het toekomstige personeelsbestand eruit zal zien: dagelijkse menselijke en digitale interactie op de werkvloer.

ef2cbc28bb74bd18fb9aaefb55569150 XL

Terwijl oude banen verdwijnen, worden nieuwe gecreëerd
Terwijl robots en automation technologie continu worden geïmplementeerd in de werkplek, worden veel banen vervangen door robots die focussen op de eenvoudige administratie en data verzameling banen, waardoor mensen zich moeten gaan specialiseren in andere functies.

Waar artificial intelligence oude banen vervangt, creëren ze tegelijkertijd nieuwe banen met een meer innovatieve rol. In de afgelopen jaren hebben we dit al zien gebeuren in de fabricage/productie industrie en ook financiële analisten worden vervangen door software of robots.

Robots zijn er voor jouw banen – reis, financiële, wetenschappelijke en marketing industrieën zijn de volgende. Je zult versteld staan in hoeveel werkplekken robots al aanwezig zijn.

Het effect van robots in de marketing industrie
Robotic Marketer is een game changer die een handje vol banen zal vervangen in de marketing industrie.

De marketing strategieën die Robotic Marketer creëert, zullen beter en meer intuïtief zijn, gebaseerd op marktonderzoek en feiten met een gedetailleerde concurrentie analyse. Artificial intelligence zal een aanbeveling doen met betrekking tot marketing activiteiten en uitgaven. De Robotic Marketer strategie zal uniek zijn – een strategie die een mens nooit zal kunnen schrijven.

Niet alle marketing banen zullen verloren gaan door robots en artificial intelligence. Marketeers en robots zullen samenwerken gezien we altijd marketeers nodig hebben die kunnen reageren op de veranderingen in de marktvraag en interne veranderingen – een menselijke aspect wat artificial intelligence nog niet kan nadoen.

We gebruiken geavanceerde technologieën om onze marketing capaciteiten uit te breiden om als gevolg top-tier marketing doelen voor jouw bedrijf op te stellen.

Ben je geïnteresseerd in een van de meest geavanceerde marketing strategieën ter wereld? Ontdek hier hoe jij deze strategie in handen kan krijgen voor maar $1,950 (+/- €1.300).

Ben niet bang voor de digitale wereld! De interactie tussen mensen en machines is onze toekomst.
Published in Management

Neem contact op