Elk bedrijf heeft zijn eigen gewoontes en gebruiken als het aankomt op vergaderingen, dresscodes, de manier hoe werknemers met elkaar omgaan, et cetera. Maar wat is nou de gang van zaken bij Marketing Eye?

 samenwerking def

Stand up meetings
Marketing Eye organiseert iedere ochtend een stand up meeting waaraan al het personeel en alle stagiaires deelnemen. Het doel van deze stand up meeting is om elkaar beter te leren kennen, een band op te bouwen en tot slot om te kijken naar wat er allemaal moet gebeuren die dag.

De meeting is opgedeeld in drie agendapunten.

1.       Hoe voel je je vandaag?
In deze ronde moet iedereen in één woord beschrijven hoe hij/zij zich die dag voelt en hierbij toelichten waarom. Bijvoorbeeld: Ik ben vandaag blij, omdat ik een leuk weekend heb gehad.

2.       Vertel iets dat niemand over je weet.
In deze ronde moet iedereen iets over zichzelf vertel wat niemand van de aanwezige personen weet. Deze feiten kunnen algemeen zijn, maar ook heel persoonlijk. De werknemer kan zelf bepalen in hoeverre hij/zij zich openstelt.

3.       Taken van vandaag
In deze ronde vertellen alle Marketing Eye werknemers waar zij zich die dag mee bezig houden en waar de stagiaires bij kunnen helpen.

Deze stand up meeting zorgt niet alleen voor een frisse start en duidelijkheid, maar het zorgt er ook voor dat werknemers zich vertrouwd voelen op de werkplek. Dit laatste wordt veroorzaakt doordat iedereen zich naar elkaar toe openstelt.


Omgang
Bij Marketing Eye is iedereen gelijk. Ze hebben een platte organisatiestructuur wat inhoudt dat er weinig lagen zijn als het aankomt op leidinggevenden. Elk team bestaat uit minimaal een senior marketing executive, een junior marketing executive, een grafisch designer en een accountant. Alle werknemers worden gelijk behandeld. Zelfs stagiaires worden betrokken in de dagelijkse gang van zaken en worden niet behandeld als minderen. Dit bevordert de werksfeer en de onderlinge band tussen de werknemers.

"Great things in business are never done by one person. They're done by a team of people." -Steve Jobs


Casual Friday
De dresscode binnen Marketing Eye wordt beschreven als: business casual. Voor de mannen houdt dit in: een nette blouse met een pantalon of een nette broek en nette schoenen. Voor de vrouwen houdt dit in: een nette blouse met een strakke rok of een pantalon en nette gesloten schoenen.
Maar op vrijdag doet Marketing Eye, net als vele andere bedrijven, het even anders. Elke vrijdag is casual Friday en dan is het toegestaan om sneakers en jeans te dragen.



Wil je meer weten over Marketing Eye? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.
Join us on social media
instagram

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Neem contact op